Thassos Beach Body Workout (session 3): booty

In cautarea unui loc  de filmat, am gasit, aproape de malul marii, o gradina de maslini.

IMG_3234Printre maslinii batrani si intelepti, inspirand mirosul de iarba uscata si de apa sarata, mi-a trecut prin minte un gand: acela ca, peste 15 ani, voi fi intr-un loc asemanator, intr-o situatie asemanatoare, tot in compania lui Catalin, dar mai puternica fizic. Sper ca viata sa nu imi contrazica planul. In orice caz, eu sunt pregatita sa imbatranesc. Pentru asta fac miscare zilnic si invat impacarea cu mine si cu restul: pentru ca batranetea sa fie ceva asumat, iar eu nu doar sa ii fac fata, dar sa ma si bucur de ea!

IMG_20160727_175956

IMG_3237

IMG_20160727_180105

IMG_20160727_180047

La final, am avut o provocare: sa curatam de scaieti si de iarba uscata si tare, salteluta. De fapt, Catalin s-a chinuit cu asta, incercand sa o spele in mare. Tot ne-am intors acasa cu cativa scaieti. A! Si tot abia la final, Catalin mi-a atras atentia ca purtasem maioul pe dos! Se vad cusaturile si eticheta. Ei, mi-a purtat noroc, eu asa zic. 🙂

IMG_20160727_180619Tu esti pregatit fizic si mental, pentru ceea ce iti ofera viata? Daca nu, sa stii ca, cateva exercitii de tonifiere a feselor sunt un bun inceput, pe cuvant! 🙂 Let’s do it together!

2 thoughts on “Thassos Beach Body Workout (session 3): booty

  1. Motivante si inspirate gandurile tale asa ca eu sunt cu salteluta pe covovorul din sufragerie:).Multumiri ! You are my personal trainer for today!:)

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.