Sanatate 5 D (XII). Autismul si Vaccinurile

In continuarea serialului “Sanatate 5 D”, te invit sa citesti mai jos opinia doamnei doctor Soescu, referitoare la legatura dintre vaccinuri, alimentatie, stres si autism.

…Legătura cu vaccinurile este printre cele mai evidente, dar așa cum menționez  în cartea mea, ”Sănătate 5D”, la capitolul despre vaccinare, NU vaccinurile sunt cauza autismului; ele reprezintă doar unul dintre factorii declanșatori importanți ai tulburărilor care duc la apariția autismului.
Din experiența mea de până acum, CAUZELE principale ale tuturor bolilor, inclusiv ale autismului, sunt în număr de două:
1) DIETA
2) STRESUL
DIETA este CAUZA NR. 1 a tuturor bolilor.

IMG_20160619_150413
Alive (Eva, 2016)

Dieta modernă este plină de otrăvuri și de ”alimente” care NU sunt alimente pentru corpul omenesc. Lactatele, făina albă, zahărul și dulciurile, uleiurile rafinate, sarea, conservanții alimentari, băuturile acidulate, potențatorii de gust (monoglutamatul sodic) sunt doar câteva dintre marile otrăvuri pe care oamenii le introduc zilnic în corpul lor și corpul copiilor lor.
Formulele de lapte praf pentru copii sunt niște amestecuri chimice 100%, foarte departe ca structură de laptele de mamă sau de ceea ce are nevoie, cu adevărat, corpul copilului.
Uitați-vă pe etichetele lor – și convingeți-vă singuri!

De aceea, majoritatea sugarilor alăptați cu formulă de lapte praf sunt constipați (ceea ce este FOARTE GRAV! Un copil până la un an, alăptat la sân, are 3-4 scaune pe zi! Doar un scaun pe zi pentru un copil de 1-2 ani înseamnă CONSTIPAȚIE!).
Acumularea de reziduuri toxice în organismul unui sugar de câteva luni, care NU poate să elimine resturile mesei din organism, întocmai ca o casă în care se strânge gunoi și nu este evacuat, va ”invita” în viitor multe dezechilibre și tulburări.
Știm că virușii, bacteriile și ciupercile (Candida și altele) apar în condițiile în care există țesuturi moarte, distruse, care este nevoie să fie reciclate. Acești germeni fac parte dintre ”gunoierii” naturii, cei care descompun materiile moarte, pentru a le transforma în componente reciclabile în circuitul natural. Așadar, acolo unde apar viruși, bacterii, ciuperci, știm că există ”țesuturi moarte”.
Reziduurile care nu se elimină din organism în timp util și se adună, se adună, se adună – zi după zi, masă după masă – duc la încărcarea uriașă a sistemului digestiv, a celui limfatic (”sistemul de canalizare” al corpului omenesc, dar și sistemul imunitar) și apoi, a întregului organism.

Pe acest sistem plin ochi de reziduuri, intervenim cu vaccinuri, care înseamnă introducerea în organism a unor micro-organisme, mai puțin virulente (mai ”atenunate”), dar totuși vii (viruși sau bacterii). Adică introducem ”gunoierii” la mormanul de gunoi existent deja.

Așadar, NU vaccinurile sunt cauza ”dezastrelor” numite ADHD, autism, tulburări neurologice, ci ele sunt doar ”cireașa pe o colivă” deja pregătită de IGNORANȚA ALIMENTARĂ URIAȘĂ a oamenilor.

Vă prezint un material publicat într-o revistă electronică, cu numeroase alte trimiteri și legături, pentru informarea dvs.; articolul este trecut prin filtrul rezervei mele personale mai sus exprimate.

SCHIMBAȚI DIETA, SCHIMBAȚI STILUL DE VIAȚĂ și VA DISPARE AUTISMUL!

Dr. Sorina Soescu

Sursa articol: http://www.centrulnatura.ro/autismul-si-vaccinurile-nou/

Si tot de la doamna doctor Soescu, doua link-uri cu tratamente si terapii de sprijin in autism, dar si sfaturi pentru parintii copilasilor suferind de aceasta afectiune:

1/http://www.centrulnatura.ro/tratament-la-copiii-cu-tulburari-din-spectrul-autist-nou/

2) http://www.centrulnatura.ro/terapie-autism/

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.